Algemeen

Build and Be gaat autowassen bij Britsenburgh

Zoals eerder aangekondigd gaan we in juli 2020 met Build and Be, een groep van 10 jongeren en 5 volwassenen uit Britsum, Koarnjum en Jelsum, in Tanzania meehelpen met het bouwen van stenen huisjes voor de allerarmsten, die nu vaak in heel primitieve hutjes wonen.

Om dit project mogelijk te maken is heel veel geld nodig. Om dit geld bij elkaar te krijgen, zijn we bezig met allerlei acties. Eén van de acties is, dat we op zaterdag 24 augustus van 10 tot 16 uur auto’s gaan wassen bij Britsenburgh in Britsum. Dus bent u teruggekomen van vakantie met een vieze auto, aarzel dan niet en kom naar Britsenburgh om uw auto te laten wassen. Een aantal dames van Build and Be hebben al druk geoefend met een Ferrari. Maar ook met elk ander merk bent u van harte welkom. Voor 2 10,-  wordt uw auto vakkundig gewassen. Er is koffie, thee en koek verkrijgbaar en rond het middaguur kunt u genieten van een broodje hamburger. Dus terwijl u geniet van een bakje koffie of hamburger, wordt ondertussen uw auto keurig netjes gewassen.

Maar ook buiten de acties om is natuurlijk elke donatie van harte welkom. Voor meer informatie, mail naar buildandbe@hotmail.com. Help ons helpen!