Algemeen

DTD liet Beilen ontsnappen; uitslag 2-2

Na een rumoerig weekje bij DTD waarin een trainer opstapte en een nieuwe trainer werd gepresenteerd, Daniel Smidt is zijn naam. Daniel had DTD al eens drie seizoenen onder zijn hoede gehad.

Nu dan na een paar maal trainen en wat praatsessies stonden de neuzen dezelfde kant uit. Beilen werd een tegenstander daar minimaal een punt gehaald moest worden om de aansluiting niet te missen met de brede middenmoot. De eerste helft had DTD het beste van het spel maar doelpunten wilden nog niet vallen. Dan de 2e helft die van een ander kaliber was. In minuut 60 troefde Jelmer de Boer Beilen af door meedogenloos uit te halen. Vijf minuten later door Hendrik Harm Kingma 0-2. Dan een domper voor DTD, in 70e minuut 1–2 door een eigen doelpunt van Ybele Reitsma. In de 89e minuut stelde Beilen het punt veilig door met een kop goal te scoren.