Algemeen

Ella and her Man @ De Wier Koarnjum

Vrijdag 18 oktober om 20.30 uur speelt Ella and her Man @De Wier in Koarnjum.

Multitalent Ella de Jong is zangeres en trompettiste in de Big Band Friesland. Ze componeert op piano prachtige stukken voor deze big band. Tijdens haar optredens speelt ze ook op de melodica. Herman Woltman is de gitarist van dit flamboyante duo. Zijn beheersing en expressie van zijn gitaar  heeft hij met diverse artiesten, zoals Fay Lovsky, kunnen delen. Souldada is de groep met wie hij tussen 2005 en 2017 bijzondere projecten ontwikkelde, met als hoogtepunt de concerten in Zuid Afrika en op het Oerol festival.

 Samen wonnen Ella & her man de singer/songwriters prijs van Friesland in 2015. Het lovende juryrapport schrijft onder meer ‘Allebei van hoog muzikaal niveau’, ‘Veel emotie in het spel, swingt lekker’, ‘Staat als een huis, zowel tekstueel als muzikaal’.

​Het eerste album ‘Stay for a while’ bevat teksten waaruit blijkt dat ondanks ingewikkelde relaties we niet zonder liefde kunnen. De pakkende eigen composities hebben zowel klassieke- als jazzy invloeden. Het tweede album 'Myn Skip' is voortgekomen uit de gelijknamige voorstelling die zij in het kader van Leeuwarden - Fryslân 2018 zo'n 8 keer hebben opgevoerd in de buitenlucht aan 'It Wiid' in Earnewâld.  Met deze voorstelling wonnen zij de Friese Anjer 2018. Deur open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.  

Toegang tot deze evenementen is alleen mogelijk na reserveren op tel. 06-54763154 of via de mail bobdeboer@pinupsanddowns.com. Annuleren is mogelijk, maar dan wel drie dagen voor aanvang van het evenement.

Huiskamertheater De Wier - De Wier 5 - 9056 PM Koarnjum. tel. 06-54763154 - bobdboer@pinupsanddowns.com