Algemeen

Feestdag Mosselman Bodyfashion groot succes!

Afgelopen zaterdag 18 mei was er bij de lingeriespeciaalzaak Mosselman Bodyfashion in Stiens een feestdag voor vaste – en nieuwe klanten. Het 25 jarig bestaan van de lingeriezaak wordt namelijk de hele maand mei gevierd!

De feestdag werd gevierd met een high tea, lekkere drankjes en cadeaus voor de klanten!  Zo was er een specialist van het merk Mey aanwezig. Ook trok de levende etalage veel bekijks. De klanten werden verwend met een goedgevulde goodiebag en er werden maar liefst 5 lingeriesets verloot onder de klanten. Een groot feest – en Mosselman is nog maar op de helft van het feestje!

Mocht u deze feestdag gemist hebben, treur dan niet want op vrijdag 31 mei kunt u wederom in de watten worden gelegd in de speciaalzaak in Stiens.

Tijdens de “Beha’s, bubbels en bonbons” feestavond maakt u kans op een nieuwe beha als u uw oude gewassen beha inlevert. Tevens ontvangt elke klant een attentie.

Ook is Dima massage aanwezig om de klanten te verwennen met een gratis (gezichts)massage – en natuurlijk hebben we de bonbons en bubbels voor u klaar staan! 

Vrijdag 31 mei 16:00-21:00 uur Beha’s, bubbels en bonbons