Algemeen

Kennismakingslessen Integrale Yoga in Hallum, Lekkum, Oude Bildtzijl en Ternaard (nieuw)

De Integrale Yoga is een rustige en ontspannen vorm van yoga, die voor iedereen goed mee te doen is. Een les bestaat uit houdingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen.

Het belangrijkste van de Integrale Yoga is, dat je steeds bewuster wordt van jezelf. Je leert spanning te herkennen en nog belangrijker, steeds meer te ontspannen. Je werkt aan kracht en souplesse van het lichaam, terwijl de gedachtestroom tot rust komt. Hierdoor ontstaat er een gevoel van balans, rust en ontspanning. Nieuw dit najaar is de locatie Ternaard, waar vanaf september iedere vrijdagochtend yogalessen worden gegeven. 

Van 20-30 augustus zijn er op alle locaties kennismakingslessen, maar het is ook mogelijk om gedurende het seizoen in te stromen. 

Op woensdag 21 augustus kun je ook vrijblijvend mee doen met de stoel-yoga in Menaldum of Bilgaard. Ben je benieuwd wat de Integrale Yoga voor jou kan doen? Geef je dan op voor (één van) de kennismakingslessen. Kijk voor alle leslocaties, lestijden of de stoelyogalessen op www.allinevandermeulen.nl of neem contact op via aan@allinevandermeulen.nl of 0618459578.